• Den lilla butiken med det stora hjärtat

Babyboom

Babyboom grundades i december 2020 mitt under den tuffaste tiden i pandemin. Intresset och idén för just en barn- och babybutik kommer från att vår ägare själv blev mamma 2019 till sin dotter Pärla. Butiken är privatägd av Elin Gustafsson och finns bara i Varberg.

Grundaren av Babyboom

Mitt namn är Elin och jag har en bakgrund som Regionchef inom dagligvaruhandeln där jag även jobbat med konceptutveckling och ledarskap. För att få en personlig känsla ifrån grunden i butiken så har jag själv ritat vår egna inredning som min pappa sedan har snickrat ihop och skapat.


"Vi älskar det personliga mötet med kunden och att få skapa nya relationer med blivande föräldrar som vi sen får följa genom livet när de växter som familj tillsammans."


Noga utvalt sortiment

Vi säljer allt som kan tänkas behövas från nyfödd till cirka 12 år. Varumärkena har noga valts ut efter värderingar och miljötänk.


Det extra och unika

Vi har allt från barnvagnar, bilbarnstolar, kläder, leksaker, matset och mycket mer! Sortimentet består av allt från välkända varumärken så som Babybjörn, Bugaboo och Britax till små lokala företag för det lilla extra.

Vi har allt som behövs till alla små barn.

Vi gillar att lära känna våra kunder.